DAKKAPELLEN

Meesterlijk Maatwerk voor uw Dak!

Dakkapellen van ongeëvenaarde kwaliteit, geplaatst in slechts één dag, met een scala aan opties voor uw comfort en esthetiek.

Dakkapellen op maat van VOKU

Bij VOKU vervaardigen, leveren en installeren we hoogwaardige dakkapellen die volledig op maat worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Onze dakkapellen zijn niet alleen onderhoudsvrij, maar bieden ook een uitgebreide keuze aan vormen, structuren en kleuren om perfect aan te sluiten bij uw wensen.

Premium Materialen voor Ongeëvenaarde Kwaliteit

Onze dakkapellen worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen, waaronder WERU kunststof kozijnen en KERALIT gevelbekleding, om duurzaamheid en esthetiek te garanderen.

Voordelen van VOKU Dakkapellen

  • Snelle Installatie: Onze dakkapellen worden in slechts één dag geplaatst, voor minimale verstoring van uw woning.
  • Geïntegreerd Comfort: Geniet van geïntegreerde airconditioning/verwarming, discreet geplaatst voor een naadloze uitstraling.
  • Innovatieve Oplossingen: Kies voor kozijnen met geïntegreerde rolluiken, perfect geïntegreerd in de dakconstructie voor een strakke look.
  • Hoogwaardige Constructie: Onze dakkapellen zijn gebouwd met professionele constructie, waaronder zwaardere balken voor duurzaamheid en stabiliteit.
  • Premium Afwerking: Van kunststof dakbedekking zonder naden tot hoogwaardige buitenafwerking met louter A-kwaliteit materialen, wij garanderen een uitstekende afwerking.
  • Ruime Keuze: Personaliseer uw dakkapel met diverse binnenafwerkingen, zoals plafond, elektra, knieschotten en vensterbanken.
  • Langdurige Garantie: Geniet van 15 jaar garantie zonder beperkingen, zonder kleine lettertjes.

Renovatieopties voor Bestaande Dakkapellen

Voor een duurzamere keuze bieden wij renovatiediensten voor bestaande dakkapellen, waaronder het voorzien van nieuwe aluminium of kunststof kozijnen, nieuwe gevelbekleding en dakbedekking.

Ontdek Onze Dakkapellen

Bekijk de foto’s van onze kunststof dakkapellen tijdens de bouw, of bekijk de film van het hijsen van een dakkapel om een beter beeld te krijgen van ons vakmanschap.