Horren en Raamdecoratie

Ontdek onze innovatieve en stijlvolle oplossingen voor insectenwering en raamdecoratie!

KeJe splendid Terrasoverkapping: Ontdek onze veelzijdige Splendid Terrasoverkapping, een innovatief zonwerings- en raamdecoratieproduct speciaal ontwikkeld voor gebruik onder terrasoverkappingen. Met geïntegreerde trekbalken voor eenvoudige handbediening en speciale UV-coating op de stof voor duurzaamheid buitenshuis, biedt dit product een luxe uitstraling en praktisch gebruiksgemak.

KeJe Plissé Hordeuren: Onze Keje Plissé Hordeuren bieden een optimale oplossing voor elke deuropening. Met eenvoudige bediening, duurzame constructie, maatwerkopties en een stijlvol ontwerp zijn ze perfect voor uw behoeften.

KeJe Inzethorren / klemhor: De veelzijdige KeJe inzethorren zijn de perfecte oplossing voor draaikiepramen, met een eenvoudige installatie zonder boren of schroeven. Beschikbaar met verschillende gaasopties en maatwerk voor diverse kozijnen.

KeJe Latende: Dit innovatieve raamdecoratieproduct biedt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit, geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen. Met verstelbare lamellen en eenvoudige bediening transformeert het uw ramen met elegantie.

KeJe Lamella: Speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen, combineert KeJe Lamella de eigenschappen van een shutter en jaloezie voor een unieke uitstraling. Met verstelbare lamellen en maatwerkopties brengt het stijl en functionaliteit in elke ruimte.

KeJe Splendid Plissé gordijnen: Dit veelzijdige raamdecoratieproduct is geschikt voor diverse ruimtes, met een strak en modern ontwerp dat perfect past bij verschillende kozijnen. Met flexibele positionering, diverse stofopties en aanpasbare kleuren biedt het de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht.

Ontdek de elegantie, functionaliteit en duurzaamheid van onze KeJe producten, exclusief verkrijgbaar bij Voku. Maak uw huis compleet met onze hoogwaardige oplossingen voor insectenwering en raamdecoratie.

Voor meer informatie: