Fakro Dakramen

Het mooiste licht voor elk interieur!

Als erkende dealer van FAKRO dakramen, biedt Voku expertise en service, waardoor wij u de best mogelijke oplossingen kunnen bieden voor uw daglichtbehoeften.

Onze vakkundige monteurs voor Fakro dakramen

Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van Fakro dakramen. Ze zijn volledig opgeleid en bekwaam om aanvullende bouwkundige werkzaamheden uit te voeren, zoals het integreren van Fakro dakramen in diverse dakconstructies en het uitvoeren van eventuele aanpassingen aan het dak, indien nodig.

Onderhoudsarme dakramen en veiligheid

FAKRO dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en varianten, inclusief HR++ gehard glas en HR+++ veiligheidsglas. Ze zijn ontworpen met onderhoudsarme kenmerken voor langdurige prestaties, terwijl het Politie Keurmerk extra veiligheid garandeert.

Gebruiksgemak en ventilatie

De dakramen van FAKRO bieden ultiem gebruiksgemak met bediening aan de onderzijde en 3 ventilatiestanden. Een uniek ventilatiesysteem zorgt voor een constante luchtstroom zonder het raam te openen, waardoor frisse lucht en comfort hand in hand gaan.

Maatwerk en accessoires voor comfort

FAKRO dakramen bieden maatwerk en comfort, afgestemd op uw behoeften. Met diverse types en groottes, geschikt voor elk daktype, kunnen ze worden aangepast aan de specifieke eisen van uw huis. Deze dakramen kunnen worden gekoppeld om een groter raameffect te creëren. Bovendien zijn ze uitbreidbaar met een scala aan accessoires, waaronder jaloezieën, rolgordijnen, rolluiken, horren en buitenzonweringen. Deze accessoires kunnen zelfs elektrisch worden bediend, waardoor u met een app elk aspect van uw daglicht en comfort kunt regelen.

Voor wie een milieu bewuste keuze wil maken of wanneer er geen elektriciteitspunt beschikbaar is, biedt FAKRO ook de mogelijkheid om dakramen inclusief accessoires uit te rusten met een daglichtcollector. Op deze manier wordt het natuurlijke licht optimaal benut, wat niet alleen energiebesparend is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.

Ontdek de perfecte Fakro daglichtoplossing voor uw woning!

Bent u op zoek naar hoogwaardige FAKRO dakramen voor uw woning? Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en laat ons u helpen bij het realiseren van uw ideale huis!