PROJECTEN

VOKU: Uw partner in bouw en renovatie, alles onder één dak !

Familiebedrijf VOKU is een dynamische en professionele organisatie met meer dan 35 jaar ervaring in haar vakgebied. Wij leveren en monteren onder andere dakramen, dakkapellen, garagedeuren, kunststof deuren en kozijnen, lichtstraten, overkappingen, serres, schuifpuien en vouwwanden. Elk project kunnen wij van A tot Z verzorgen, met goede garanties en uitstekende service in de ruimste zin van het woord.

VOKU heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met onder andere woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), uiteenlopende bouwbedrijven, verschillende onderaannemers, architecten en projectontwikkelaars.

In onze showrooms in Amstelveen en Mijdrecht kunt u alle producten op ware grootte bekijken, met in totaal ruim 800 vierkante meter aan inspiratie! De bouwkundige ervaring en kennis van ons VOKU-team zorgen ervoor dat we goed kunnen anticiperen op (onverwachte) uitdagingen met bijvoorbeeld (stalen) balken, wanden of funderingen.

Bij ons kunt u rekenen op een degelijke en betrouwbare aanpak ! Bezoek onze showrooms, laat u inspireren of ga in gesprek met een van onze adviseurs. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden om uw woning te verrijken, en dat op een betrouwbare en professionele manier.

Alvast wat inspiratie opdoen? Hieronder kunt u verschillende door VOKU uitgevoerde projecten bekijken.

Overkapping met lichtstraten in Vinkeveen, lichtstraten in het dak verwerkt, afwerking met inbouw spots en keralit boeidelen

Overkapping met lichtstraten in Vinkeveen

Voor een vrijstaande woning in Vinkeveen heeft Voku en zijn deskundige monteurs twee overkappingen gebouwd met in het beide overkappingen een lichtstraat. Rondom is deze overkapping voorzien van ingebouwde verlichting, met aan een zijkant een vol glas schuifwand.

Lees verder »
Dakopbouw en dakkapel in Amstelveen, Weru kunststof kozijnen met geintegreerde rolluiken

Dakopbouw en dakkapel in Amstelveen

Voor een hoekwoning in Amstelveen is de 1e etage uitgebouwd tot dakopbouw door de deskundige monteurs van Voku. Het project omvatte de bouwkundige aspecten incl. het metselen, Weru kunststof kozijnen aanbrengen met geïntegreerd rolluik en uiteraard niet te vergeten de strakke afwerking.

Lees verder »
Vinkeveen Serre dak en overkapping, volledig glas, incl. verlichting

Serre en overkapping in Vinkeveen

Voor een twee onder een kap woning in Vinkeveen hebben wij deze prachtige aluminium glazen serre dak met aansluitende overkapping geplaatst. uiteraard volledig uitgerust met ingebouwde verlichting en zonwering!

Lees verder »
Uithoorn Weru kunststof kozijnen & Zonnescherm

Tussenwoning voorzien van kunststof kozijnen in Uithoorn

Een tussenwoning in Uithoorn is volledig gerenoveerd door de deskundige monteurs van Voku. Het project omvatte de installatie van Weru kunststof kozijnen, Keralit kunststof gevelbekleding, een Novoferm Duoport garagedeur, en voor een perfecte afwerking, een zonnescherm en diverse screens van het merk Verano!

Lees verder »