Novoferm garagedeuren

Comfortabele en duurzame garagedeuren!

Bij Voku begrijpen we dat uw garage meer is dan alleen een plek om uw voertuig te stallen. Het is een functionele ruimte die comfort, gemak en veiligheid biedt. Daarom zijn we er trots op om dealer te zijn van hoogwaardige garagedeuren van Novoferm!

Novoferm Duoport openslaande garagedeuren: Functioneel en duurzaam

Met het Duoport-model geniet u van ultiem comfort en duurzaamheid. De openslaande deuren bieden een brede doorgang, waardoor u gemakkelijk in en uit uw garage kunt komen, zelfs met bijvoorbeeld een fiets of scootmobiel.

Dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en aluminium zijn de Duoport deuren onderhoudsvriendelijk en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Bovendien garandeert Novoferm 10 jaar garantie op deze openslaande deuren, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw investering.

Novoferm Sectionaaldeuren: Optimaal gebruik van ruimte en functionaliteit

Naast de Duoport garagedeuren bieden we bij Voku ook Novoferm sectionaaldeuren aan. Deze deuren zijn ontworpen met het oog op ruimtebesparing en functionaliteit.

De panelen schuiven omhoog bij het openen, waardoor u directe toegang krijgt tot de volledige garage, ideaal voor korte opritten of extra opslagruimte. Ongeacht de vorm van uw garagedeur, een Novoferm sectionaaldeur past altijd perfect. Bovendien zijn ze optimaal geïsoleerd en voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen, zodat uw garage een comfortabele en veilige ruimte blijft.

Novoferm Kanteldeuren: klassieke uitstraling en modern comfort

Voor wie op zoek is naar een klassieke uitstraling met moderne eigenschappen, zijn de Novoferm kanteldeuren een uitstekende keuze.

Beschikbaar in verschillende types, waaronder stalen kanteldeuren en geïsoleerde varianten zoals de Easyport, bieden deze deuren praktisch gebruiksgemak, hoge veiligheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Ideaal voor iedereen die gewoon op zoek is naar een betrouwbare en duurzame garagedeuroplossing.

Vakkundige plaatsing door eigen opgeleide monteurs

Bij Voku streven we naar uitstekende in service, vanaf het eerste contact tot aan de installatie van uw garagedeur. Onze eigen opgeleide monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw Novoferm garagedeur, zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw garagebehoeften.

Bekijk hier onze huidige acties en aanbiedingen voor garagedeuren

Voor meer informatie: