SOLARLUX VOUWWANDEN

Ontdek de unieke vouwwanden van Solarlux bij Voku!

Ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden van de glazen vouwwanden van Solarlux, gepresenteerd door Voku. Onze vouwwanden bieden een naadloze overgang van binnen naar buiten, waardoor een unieke leefomgeving ontstaat die harmonieus aansluit bij uw levensstijl.

Een Revolutie in Ruimtelijk Ontwerp

In tegenstelling tot traditionele schuifdeuren, behouden onze glazen vouwwanden hun esthetische uitstraling, zelfs wanneer ze geopend zijn. De individuele elementen van de vouwwand kunnen elegant naar de zijkant worden gevouwen, waardoor een onbelemmerd uitzicht en een gevoel van vrijheid ontstaat. Met het Ecoline-Highline systeem bieden we een slank profielsysteem dat zorgt voor maximale glasoppervlakken en een uitstekende isolatie.

Geavanceerd Profielsysteem voor Optimaal Comfort

Ons modulaire, hoogwaardig geïsoleerde aluminium profielsysteem is verkrijgbaar in twee bouwdieptes: Ecoline met 67 mm en Highline met 84 mm. Met een minimale aanzichtsbreedte van slechts 99 mm in de vleugelovergang, bieden we een compromisloze combinatie van slank design en hoogwaardige prestaties. Dankzij de geïntegreerde loop- en geleiderails en de mogelijkheid van een barrièrevrije vloerrail, garanderen we een soepele werking en maximale flexibiliteit in ontwerp.

Afdichtingssysteem voor Optimale Isolatie

Ons afdichtingssysteem zorgt voor een optimale isolatie en waterdichtheid. Met twee omlopende afdichtingsniveaus en constante spleetmaten blijft de afdichtingsdruk tussen de vleugels gelijkmatig verdeeld, zelfs bij extreme weersomstandigheden. Optioneel kunnen we een afdekking van de convectieruimte bieden voor nog hogere U-waarden.

Maatwerk en Flexibiliteit

Bij Voku streven we naar perfectie in maatwerk. Onze vouwwanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringsvarianten, waaronder naar binnen of buiten vouwbare vleugels, verschuifbare vleugelparen en verschillende vloerrailopties. Met geïntegreerde kiep- of draai-kiepvleugels, verborgen beslag en diverse beveiligingsopties, kunnen we voldoen aan de meest veeleisende ontwerpeisen en veiligheidsnormen.

Hoogwaardig Beslag voor Optimaal Comfort en Veiligheid

Ons beslagsysteem biedt ongeëvenaard comfort en veiligheid. Met geïntegreerde loop- en geleiderails, een soepel lopende loopwagen en hoogwaardige roestvrijstalen handgrepen, garanderen we een moeiteloze bediening en maximale duurzaamheid. Optionele functies zoals vergrendelbare bediening, beveiligde scharnierpennen en een gepatenteerde vleugelsnapper zorgen voor extra gemoedsrust en gemak.

Persoonlijk Advies en Inspiratie

Bij Voku zijn we trots op onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid. Onze vakkundige monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Solarlux vouwwanden en kunnen aanvullende bouwkundige werkzaamheden uitvoeren indien nodig. Als Quality partner van Solarlux staan we garant voor vakmanschap en kwaliteit.

Als Quality partner van Solarlux is Voku uw specialist in de bouw van serres en tuinkamers, terrasoverkappingen, vouwwanden en lichtstraten.

Wie een heel speciaal accent wil aanbrengen, kan uiteraard ook speciale kleuren in DB, RAL en geanodiseerd kiezen of gaan voor oppervlakteveredeling door speciale lakeffecten. Vrijwel elke wens van de klant kan worden gerealiseerd en natuurlijk zijn er ook coatings voor speciale klimatologische omstandigheden (zoals bijv.  in de buurt van de zee) mogelijk.

Bijna alles is mogelijk en onze eigen opgeleide vertegenwoordigers laten u graag zien wat dat voor uw woning kan betekenen. Middels een persoonlijk gesprek weet u snel genoeg wat mogelijk is t.a.v. uw woonsituatie en conform uw specifieke wensen.

Inspiratie begint in onze showroom. Terrasoverkappingen en tuinkamers, Serres, vouwwanden en lichtstraten opgesteld op de Communicatieweg 4 in Mijdrecht. Maak een afspraak en kom langs en krijg feeling met dit duurzame product.