MINIMALISTISCHE SCHUIFPUI

Het Cero systeem: Voor iedereen die meer wil dan een eenvoudige schuifpui!

Het Cero systeem van Solarlux – Dit vooruitstrevende systeem openen ruimtes met royale glasvlakken en bieden een indrukwekkende transparantie die de grens tussen binnen en buiten doet vervagen. Of u nu op zoek bent naar een architectonisch hoogstandje of een stijlvolle toevoeging aan uw gebouw, Cero voorziet in alle mogelijkheden die veeleisende architecturale projecten vereisen.

Maximale transparantie:

Ervaar maximale transparantie dankzij onze slanke kozijnen en profielen. Met een zichtbare breedte van slechts 34 mm creëert het Cero systeem een symmetrisch en minimalistisch ontwerp, waarbij het glasoppervlak maar liefst 98% bedraagt.

Veiligheid en Kwaliteit:

Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons van het hoogste belang. Het Solarlux Cero systeem is ontworpen met oog voor detail en voldoet aan de meest strikte veiligheidsnormen. Optioneel zijn onze uiterst grote glasvlakken tot 15 m² beschikbaar met inbraakbeveiligingsklassen RC2 en RC3.

Uitgebreide opties:

Pas uw Cero systeem volledig aan naar uw wensen met onze uitgebreide opties: meersporige installaties, diverse hoeksituaties, elektrische vleugelaandrijving, glasbreukmelders, functionele glassoorten tegen inbraak, inslag en geluid, integratie met besturings- en bewakingssystemen, en geïntegreerde horren behoren tot de vele mogelijkheden. De opties zijn eindeloos!

De Kleurenwereld van Solarlux: Individualiteit in Aluminium

Ontdek individualiteit met de kleurenwereld van Solarlux. Met meer dan 30 RAL-kleuren, verkrijgbaar in zowel mat als zijdeglans, biedt Solarlux een breed scala aan mogelijkheden om het systeem te kiezen dat perfect past bij het interieur en de woning.

Oppervlaktekwaliteit:

Bij VOKU streven we naar de hoogste kwaliteit. Daarom werken we nauw samen met Solarlux en maken we gebruik van hun geavanceerde coatinginstallatie, een van de modernste in Europa. Dit stelt ons in staat om een hoogwaardige oppervlaktekwaliteit te garanderen voor elk systeem dat we leveren, en te voldoen aan de strengste normen op het gebied van duurzaamheid en esthetiek.

Persoonlijk Advies en Inspiratie:

Bij Voku zijn we trots op onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid. Onze vakkundige monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Solarlux vouwwanden en kunnen aanvullende bouwkundige werkzaamheden uitvoeren indien nodig. Als Quality partner van Solarlux staan we garant voor vakmanschap en kwaliteit.

Als Quality partner van Solarlux is Voku uw specialist in de bouw van serres en tuinkamers, terrasoverkappingen, vouwwanden, minimalistische schuifsystemen, lichtstraten.

Wie een heel speciaal accent wil aanbrengen, kan uiteraard ook speciale kleuren in DB, RAL en geanodiseerd kiezen of gaan voor oppervlakteveredeling door speciale lakeffecten. 

Vrijwel elke wens van de klant kan worden gerealiseerd en natuurlijk zijn er ook coatings voor speciale klimatologische omstandigheden (zoals bijvijvoorbeeld in de buurt van de zee) mogelijk.

Bijna alles is mogelijk en onze eigen opgeleide vertegenwoordigers laten u graag zien wat dat voor uw woning kan betekenen. Middels een persoonlijk gesprek weet u snel genoeg wat mogelijk is t.a.v. uw woonsituatie en conform uw specifieke wensen.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het Cero systeem!

Laat uw ruimtes tot leven komen met de royale glasvlakken en het strakke, minimalistische design van het Cero systeem van Solarlux. laat onze specialisten u begeleiden naar de perfecte ruimte!