Kunststof kozijnen in Mijdrecht

Renovatieproject kunststof kozijnen in Mijdrecht

Een prachtige tussenwoning in Mijdrecht is volledig gerenoveerd door de deskundige monteurs van Voku. Het project omvatte de installatie van Weru kunststof kozijnen met geïntegreerd rolluiken, Keralit kunststof gevelbekleding.

Weru kunststof kozijnen

De voor- en achtergevel zijn volledig uitgerust met witte, generfde kunststof kozijnen van Weru, uitgevoerd met een strak profiel en geïntegreerde rolluiken. 

Weru kunststof voordeur

De kunststof voordeur van Weru, type Avida Ecco, is voorzien van een vlak profiel, kerntrekbeveiliging, twin-lock (het ouderwetse kettinkje), en een deurspion verwerkt in het deurpaneel met keralit schroten.

Keralit gevelbekleding

De gevelbekleding aan de voor- en achterzijde is compleet vernieuwd. De oude bekleding is verwijderd, isolatiemateriaal is toegevoegd, en de gevel is afgewerkt met Keralit sponningdeel van 143mm.

Deze renovatie heeft de woning in Mijdrecht niet alleen een modern uiterlijk gegeven, maar ook het comfort en de functionaliteit aanzienlijk verbeterd.

Ontdek de perfecte oplossing voor uw woning!

Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van onze producten! Bekijk de Weru kunststof kozijnen, Keralit gevelbekleding van dichtbij. Onze experts staan klaar om u te adviseren.