Overkapping met lichtstraten in Vinkeveen

Uitgevoerd project: Overkapping met lichtstraten in Vinkeveen

Voor een vrijstaande woning in Vinkeveen heeft Voku en zijn deskundige monteurs twee overkappingen gebouwd met in het beide overkappingen een lichtstraat. Rondom is deze overkapping voorzien van ingebouwde verlichting, met aan een zijkant een vol glas schuifwand.

Aan de binnenzijde van de lichtstraat is een zonnescherm van het merk Verano aangebracht, type: Hamar. Om het geheel af te maken zijn er 2 heaters aangebracht, door heaters toe te passen blijft het onder de overkapping toch wat langer aangenaam

Voku is quality partner van het merk Solarlux. Solarlux is het merk voor glazen systemen, vol glas schuif systemen, vol glas schuifdraai systemen, vouwwanden, lichtstraten, overkappingen en serres. Volledig op maat gemaakt in de kleur en indeling die u wenst.

Voku is een Ittalum specialist, Ittalum is het merk voor glazen overkappingen met een openbaar dak, zowel handbediend (voor polycarbonaat daken) als volledig elektrisch openende daken. Uiteraard volledig op maat gemaakt in de kleur en indeling die u wenst.

Voku is leverancier van het merk Pallazzo, dit merk bied overkappingen van glas en polycarbonaat, Schuine en rechte dakconstructies behoren tot de mogelijkheden, ook is reeds het lamellen dak toegevoegd aan het assortiment.

Ontdek de perfecte oplossing voor uw woning !

Ervaar zelf onze lichtstraten, inbouw verlichting, Keralit bekleding en diverse zonwering opties in onze showroom.
Onze experts staan klaar om u te adviseren.