REACTIES VAN KLANTEN

De medewerkers van Voku zijn geweldig. Zowel het voorbereidende werk, het opzetten van de constructie als het installeren van de schuifpui hebben fantastische resultaten opgeleverd, van topkwaliteit. Ik kan Voku van harte aanbevelen. Ontzettend bedankt. Groeten, Auke

Auke
Geplaatst op: 06/04/2024

We zijn heei blij met de kozijnen en schuifpui juĺlie hebben vakwerk geleverd

Teun Bloos
Geplaatst op: 21/11/2023

Al in 2015 hadden wij een nieuw raam nodig en dat ziet er nog steeds heel mooi uit. Dus zijn we voor de vervanging van een aantal raamkozijnen weer bij Voku terecht gekomen. De nieuwe kozijnen met raamdecoratie zien er prachtig uit. Ook zijn er houten delen vervangen door keralit in een passende dieprode kleur. Er is bij het plaatsen heel zorgvuldig en hard gewerkt. Alles helemaal naar wens en zoals we het in de showroom hebben gezien.

Emmy en Gonny
Geplaatst op: 21/06/2023

Na enig rondkijken bij Voku terecht gekomen, van verkoop tot plaatsing is alles goed verlopen. De verkoper is zeer deskundig en denkt mee, De montageploeg ging zeer deskundig te werk en was prettig in de omgang.. Al met al zijn we zeer blij met het resultaat.

Jan en Harry
Geplaatst op: 05/04/2023

Na anderhalf jaar wachten werd in januari begonnen met de werkzaamheden.. Om onze keuken heen werd een nieuwe serre geplaatst .Het was het wachten meer dan waard want het resultaat is prachtig. Ons huis is geen standaard huis dus het was niet makkelijk maar de mannen dachten goed mee en vonden overal een oplossing voor . Ze hebben uitstekend werk geleverd. Mijn complimenten.!

Harriette
Geplaatst op: 16/02/2023

Kanteldeur garage. Ziet er keurig uit. We hebben wel lang moeten wachten, maar daar waren wij van te voren voor gewaarschuwd.

S.J. Vorst
Geplaatst op: 13/02/2023

Even een bericht over onze ervaring met het bedrijf Voku vorig jaar een schuifpui laten plaatsen en 21 en 22 november 2022 onze nieuwe kozijnen en nieuwe voordeur wat een kwaliteit we zijn zeer tevreden over de zeer snelle en vakkundige begeleiding in dit project fantastisch bedrijf wijn zijn blij met onze verduurzaming

Rein Tiemens
Geplaatst op: 23/11/2022

Op 17-11-2022 heeft voku ons dakraam in de badkamer vervangen ,de monteurs waren vriendelijke jongens en ik overleggen of vragen stellen over de plaatsing, we zijn zeer tevreden en blij met het eindresultaat. In de showroom in Amstelveen werden we duidelijk en vakkundig te woord gestaan bij de aanschaf van het dakraam. Team voku dank voor alles.

M.Mark
Geplaatst op: 22/11/2022

Wij hebben op 22 en 23 september 2022 een mooie hefschuifpui en kozijn laten plaatsen. De mannen hebben zorgvuldig en netjes gewerkt. Zij en onze verkoper dachten mee en in oplossingen. Wij zijn zéér tevreden over het resultaat. Dank jullie wel

Ineke en Wim
Geplaatst op: 26/08/2022

Voku heeft mij geholpen met vinden en plaatsen van hefschijfpui. Na twee dagen was de klus al geklaard. Top service! Ik ben helemaal tevreden, en kan iedereen Voku aanraden!

Koos
Geplaatst op: 11/05/2022

N.a.v. De fraaie schuifpui bij de buren , ook een nieuwe schuifpui laten plaatsen door Vakmensen van Voku. Op 2 maart is deze geplaatst. Prachtig resultaat I

Cees
Geplaatst op: 12/03/2022

Op 3 feb 2022 heeft Voku een nieuwe balkondeur inclusief kozijn geplaats de mannen hebben het keurig gedaan ben zeer tevreden ik heb voor Voku gekozen omdat ze paar jaar geleden een prachtige serre hebben geplaatst.

Cees van Houten
Geplaatst op: 09/02/2022

Wij wilden de voordeur van onze woning vervangen, deze was beschadigd en tochtte langs het kozijn. Er stond WERU op de slotplaat van de deur en daarom gingen we googelen op WERU en een dealer van dit merk. Zo bij VOKU Mijdrecht terecht gekomen. We hebben kenbaar gemaakt wat we wilden hebben en daaruit volgend werd een offerte uitgebracht. Wij zijn hiermee akkoord gegaan en vervolgens is er bij ons thuis ingemeten. Vrijdag 20 november was het zo ver. De deur was binnengekomen en kon worden geplaatst. Op de afgesproken tijd stond er een bus van VOKU in de straat. De twee monteurs meldden zich en gingen eigenlijk gelijk aan de slag. Ze hebben de oude deur en deurkozijn eerst verwijderd en daarna het nieuwe deurkozijn en de nieuwe deur geplaatst. De monteurs werkten netjes en gingen zeer zorgvuldig met het materiaal om. Toen het werk klaar was hebben zij alle rommel opgeruimd en meegenomen. We kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met het eind resultaat. Onze complimenten aan het VOKU team.

Familie Van der Geugten
Geplaatst op: 29/11/2021

Gisteren een kunststof windveer hoog in de nok laten plaatsen. Deze is heel keurig en vakkundig aangebracht. De heren hebben dit onder lastige omstandigheden moeten doen waar ook creativiteit voor nodig was. Frank, Erik en Ryan, jongens bedankt!

Marcel
Geplaatst op: 18/11/2021

Onlangs een dakkapel en tussenwand laten plaatsen door Voku. Ze hebben fijn meegedacht met hoe het eruit zou komen te zien en de werknemers waren erg vriendelijk. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Dankjulliewel!

Lotte
Geplaatst op: 24/10/2021

Wij hebben lang moeten wachten op de vervanging van de ramen boven de voordeur. Het was het laatste kamertje in ons huis dat nog niet geisoleerd was. Maar nu het gedaan is, zijn wij zeer tevreden over het resultaat. Het is allemaal heel mooi afgewerkt van binnen en van buiten. Bovendien hebben jullie een nette oplossing gevonden voor het afbladderende balkondeel onder de ramen. Kortom superblij!. Het is het geld waard!!!
Met vriendelijke groeten, Lex en Marieke van Drooge (al heel lang klant bij jullie)

A.H. van Drooge
Geplaatst op: 14/10/2021

Prettig gesprek bij het inmeten en de keuze welke materialen. De werkzaamheden werden vlot en netjes uitgevoerd Vriendelijke medewerkers.

Bart Verhaar
Geplaatst op: 29/09/2021

This was a wonderfully written paper and I am so pleased by the job done by my project aid! Good work on the power factor. It looks better than the initial paper you provided for me. It has not been graded since yet but, I am happy with what I was offered, AMAZING !! They are terrific! cant think this exist! I will utilizing them again.

Rockypem
Geplaatst op: 09/09/2021

Na inmeet bezoek en prima offerte besloten voor Voku te gaan. Kunsstof kozijnen in bestaande dakkappellen. Snelle vakkundige plaatsing en er erg blij mee.

Tanja en Stefan
Geplaatst op: 20/04/2021

Deze week een groot kozijn laten vervangen door Voku. Prima gedaan met vakmanschap. Vriendelijke monteurs en alles gegaan volgens afspraak. Tevreden met resultaat.

Hans
Geplaatst op: 05/03/2021