Serre en overkapping in vinkeveen

Uitgevoerd project: glas serre dak met aansluitend een overkapping

Voor een twee onder een kap woning in Vinkeveen hebben wij deze prachtige aluminium glazen serre dak met aansluitende overkapping geplaatst. uiteraard volledig uitgerust met ingebouwde verlichting en zonwering!

Voku is quality partner van het merk Solarlux. Solarlux is het merk voor glazen systemen, vol glas schuif systemen, vol glas schuifdraai systemen, vouwwanden, lichtstraten, overkappingen en serres. Volledig op maat gemaakt in de kleur en indeling die u wenst.

Voku is een Ittalum specialist, Ittalum is het merk voor glazen overkappingen met een openbaar dak, zowel handbediend (voor polycarbonaat daken) als volledig elektrisch openende daken. Uiteraard volledig op maat gemaakt in de kleur en indeling die u wenst.

Voku is leverancier van het merk Pallazzo, dit merk bied overkappingen van glas en polycarbonaat, Schuine en rechte dakconstructies behoren tot de mogelijkheden, ook is reeds het lamellen dak toegevoegd aan het assortiment.

Ontdek de perfecte oplossing voor uw woning !

Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van onze producten! in onze ruimte showroom in mijdrecht kunt u de verschillende uitvoeringen bekijken: Solarlux overkapingen en serres, Ittalum & Pallazzo overkappingen. Onze experts staan klaar om u te adviseren.