TUSSENWONING IN Mijdrecht Met kunststof kozijnen

Renovatieproject kunststof kozijnen in Mijdrecht

Een tussenwoning in Mijdrecht is volledig gerenoveerd door de deskundige monteurs van Voku. Het project omvatte de installatie van Weru kunststof kozijnen, Weru kunststof bergingsdeur en hefschuifpui merk Schmidt.

Weru kunststof kozijnen

De voor- en achtergevel zijn volledig uitgerust met witte, generfde kunststof kozijnen van Weru, uitgevoerd met een verdiept kozijn profiel. De berging deur aan de achterzijde is voorzien van een kerntrekbeveiliging en een geïsoleerd paneel

Weru kunststof voordeur

De kunststof voordeur van Weru, type Avida Ecco, is voorzien van een verdiept kozijn profiel, kerntrekbeveiliging, HR++ beglazing met heldere rand, RVS handgreep, twin-lock (het ouderwetse kettinkje in modern jasje).

Schmidt kunststof Hefschuifpui

Aan de achtergevel op de begaande grond is een hefschuifpui geplaatst, volledig in de kleur crème generfd. In deze 2-delige uitvoering is gekozen voor opening mogelijkheid vanaf de buitenkant, platte greep met kerntrekbeveiliging, Door de hefschuifpui uit te voeren met een platte greep is een hor nog mogelijk. In het vaste gedeelte is een ventilatie rooster toegepast.

Deze renovatie heeft de woning in Mijdrecht niet alleen een modern uiterlijk gegeven, maar ook het comfort en de functionaliteit aanzienlijk verbeterd.

Ontdek de perfecte oplossing voor uw woning!

Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van onze producten! Bekijk de Weru kunststof kozijnen, voordeuren en kunststof hefschuifpui merk Schmidt van dichtbij. Onze experts staan klaar om u te adviseren.