Kunststof kozijnen in Uithoorn

Renovatieproject kunststof kozijnen in Uithoorn

Een prachtige tussenwoning in Uithoorn is volledig gerenoveerd door de deskundige monteurs van Voku. Het project omvatte de installatie van Weru kunststof kozijnen, Keralit kunststof gevelbekleding, een Novoferm Duoport garagedeur, en voor een perfecte afwerking, een zonnescherm en diverse screens van het merk Verano !

Onderstaand een omschrijving per product wat Voku heeft geplaatst, u kunt per product klikken voor meer informatie !

Weru kunststof kozijnen

De voor- en achtergevel zijn volledig uitgerust met witte, generfde kunststof kozijnen van Weru, uitgevoerd met een strak profiel.

Weru kunststof voordeur

De kunststof voordeur van Weru, type Avida Ecco, is voorzien van een vlak profiel, kerntrekbeveiliging, twin-lock (het ouderwetse kettinkje) en een ingebouwde brievenbus.

Keralit gevelbekleding

De gevelbekleding aan de voor- en achterzijde is compleet vernieuwd. De oude bekleding is verwijderd, isolatiemateriaal is toegevoegd, en de gevel is afgewerkt met Keralit sponningdeel van 143mm.

Novoferm duoport garagedeur

De oude stalen kanteldeur aan de voorzijde is vervangen door een Novoferm Duoport garagedeur, een openslaande garagedeur met een vlakke profilering en zwarte handgreep.

Verano zonwering

De renovatie is compleet gemaakt met de toevoeging van zonwering. Er zijn meerdere elektrisch bedienbare screens en een Verano zonnescherm, type Ipanema, geïnstalleerd. Beide zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Deze renovatie heeft de woning in Uithoorn niet alleen een modern uiterlijk gegeven, maar ook het comfort en de functionaliteit aanzienlijk verbeterd.

Previous slide
Next slide

Ontdek de perfecte oplossing voor uw woning!

Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van onze producten! Bekijk de Weru kunststof kozijnen, Keralit gevelbekleding, Novoferm Duoport garagedeuren en Verano zonwering van dichtbij. Onze experts staan klaar om u te adviseren.