Kunststof kozijnen project in vinkeveen

Renovatieproject kunststof kozijnen in Vinkeveen

Een tussenwoning in Vinkeveen is volledig gerenoveerd door de deskundige monteurs van Voku. Het project omvatte de installatie van een dakkapel op de voorgevel, Weru kunststof kozijnen met een deel geïntegreerd rolluiken, kunststof hefschuifpui merk Schmidt en diverse zonwering merk Keje en Verano.

Dakkapel met Weru kunststof kozijnen

Op de voorgevel heeft Voku een dakkapel geplaatst met Weru kunststof kozijnen, het rolluik is volledig geïntegreerd in de constructie van het dakkapel waardoor het rolluik bijna niet zichtbaar is wanneer deze niet naar beneden wordt gedaan.

De zijwangen en boeidelen van het dakkapel zijn bekleed met Keralit boeideel en Keralit sponningdeel 143mm, waardoor het volledige dakkapel onderhoud vrij is.

Weru kunststof kozijnen

De voor- en achtergevel zijn volledig uitgerust met crème, generfde kunststof kozijnen van Weru, uitgevoerd met een strak profiel en geïntegreerde rolluiken.

Tijdens het project is ook de schuurdeur vervangen voor een kunststof deur, om het geheel af te maken heeft Voku ook de boeidelen van de schuur bekleed met Keralit boeidelen.

Weru kunststof voordeur

De kunststof voordeur van Weru, type Avida Ecco, is voorzien van een vlak profiel, strak moderne trekgreep van RVS, kerntrekbeveiliging, twin-lock (het ouderwetse kettinkje in een modern jasje) en niet te vergeten een brievenbus in de stijl van de deur.

Schmidt kunststof Hefschuifpui

Aan de achtergevel op de begaande grond is een hefschuifpui geplaatst, volledig in de kleur crème generfd. In deze 4-delige uitvoering is gekozen voor 2 middenstijlen met in het bovenste deel verwerkte ventilatieroosters, de schuifbare delen hebben aan de buitenzijde mooie RVS handgrepen met beveiligd slot zodat deze ook van buitenaf te openen is.

Verano zonwering

De renovatie is compleet gemaakt met de toevoeging van zonwering. Er is een elektrisch zonnescherm van het merk Verano, type Ipanema, geïnstalleerd, eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Deze renovatie heeft de woning in Vinkeveen niet alleen een modern uiterlijk gegeven, maar ook het comfort en de functionaliteit aanzienlijk verbeterd.

Ontdek de perfecte oplossing voor uw woning !

Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van onze producten! Bekijk de Weru kunststof kozijnen, Schmidt hefschuifpui en Verano zonwering, van dichtbij. Onze experts staan klaar om u te adviseren.