WERU KUNSTSTOF KOZIJNEN EN DEUREN

VOKU en Weru: de perfecte combinatie!

Bij VOKU zijn we er trots op al sinds 1985 dealer te zijn van Weru kunststof kozijnen en deuren. Onze lange samenwerking getuigt van onze inzet om topkwaliteit en uitstekende service te bieden aan onze klanten. Weru staat bekend om zijn bewezen Duitse kwaliteit en het vermogen om aan al onze klanteneisen te voldoen.

Onze Vakkundige Monteurs

Onze vakkundige monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Weru kunststof kozijnen en deuren en zijn volledig opgeleid om ook aanvullende bouwkundige werkzaamheden uit te voeren, zoals het plaatsen van stalen lateibalken bij achtergevels of puien.

Weru Kunststof Kozijnen: De Voordelen

Weru staat bekend om zijn compromisloze benadering van kwaliteit, met een nadruk op duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit. Onze kunststof kozijnen, vervaardigd door Weru, bieden een breed scala aan voordelen:

 • Duurzaamheid: Gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, bieden Weru kozijnen een langdurige oplossing voor uw huis.

 • Esthetiek: Met een assortiment kleuren en structuren, inclusief realistische houtlook varianten, voegen Weru kozijnen een vleugje elegantie toe aan uw woning.

 • Betaalbaarheid: Weru maakt hoogwaardige kozijnen betaalbaar, waardoor u kunt genieten van superieure kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

 • Comfort en Energiezuinigheid: Ervaar een merkbaar hoger comfortniveau en verlaag uw energierekening dankzij de isolerende eigenschappen van Weru kozijnen.

 • Degelijkheid: Interne stalen versterking zorgt voor extra stevigheid en betrouwbaarheid, waardoor Weru kozijnen een verstandige investering zijn voor de toekomst.

Weru kunststof voordeuren: De ultieme keuze

Bij Voku hechten we veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Daarom bieden we met vertrouwen Weru voordeuren aan. Weru staat bekend om zijn hoge standaard, wat aansluit bij onze eigen service.

Weru staat bekend om zijn indrukwekkende selectie kunststof voordeuren, die niet alleen uitblinken in duurzaamheid en functionaliteit, maar ook in esthetiek. Van klassiek tot modern, er is een Weru voordeur die past bij elke smaak en woningarchitectuur. Als leverancier van Weru zijn wij er trots op om deze diversiteit aan ontwerpmogelijkheden aan te kunnen bieden aan onze klanten.

Bovendien kunnen we Weru voordeuren ook leveren en monteren in aluminium, waardoor nog meer mogelijkheden voor personalisatie en stijl worden geboden. Met een uitgebreid assortiment aan accessoires en een brede selectie van RAL-kleuren, kunnen klanten hun entree transformeren tot een echte eyecatcher.

Personaliseer uw entree: Opties en accenten voor Weru kunststof voordeuren

 • Ontwerpmogelijkheden: Van klassiek tot modern, kies een stijl die past bij uw smaak en woningarchitectuur.

 • Privacy of lichtinval: Opties variërend van volledig gesloten deuren tot varianten met (ornament)glas, voor maximale privacy of overvloedig natuurlijk licht.

 • Kleuren die spreken: Diverse kleuropties, van modern antraciet tot sfeervol staalblauw, om uw voordeur te laten opvallen.

 • Subtiele accenten: Voeg elegantie toe met details zoals edelstaal-inlays, die uw voordeur een unieke uitstraling geven.

 • Boogvormig design: Een modern paneel met gebogen glaselementen voor een unieke, eigentijdse uitstraling.

 • Zij- en bovenlichten: Versterk de esthetiek en vergroot de hoeveelheid natuurlijk licht in uw huis met deze toevoegingen.

 • Persoonlijke accenten: Maak uw voordeur uniek met geïntegreerde deurgrepen, Swarovski steentjes en andere accessoires.

 • Welkom met stijl: Voeg een persoonlijk tintje toe door uw familienaam en huisnummer in glas te laten graveren voor een stijlvolle uitstraling.

Kies voor Weru kunststof voordeuren voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, en voor een voordeur die perfect aansluit bij uw individuele wensen en persoonlijke stijl. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en geef uw huis de entree die het verdient.

Meer informatie en inspiratie voor een Weru voordeur, klik hier!

Onze Toewijding

Bij VOKU staat klanttevredenheid voorop. Daarom bieden we: