WERU
voordeuren actie

Speciale Voorjaarsactie op Weru Kunststof Voordeuren!

Het voorjaar staat voor de deur en bij ons betekent dat één ding: een geweldige actie op ons volledige assortiment Weru kunststof voordeuren! Vanaf 15 maart 2024 tot en met 17 juli 2024 kunnen klanten profiteren van exclusieve voordelen die perfect zijn afgestemd op hun behoeften.

Wat houdt onze actie in?

Ter voorbereiding op het aanstaande winterseizoen bieden wij een buitengewone korting van 5% op alle Weru kunststof voordeuren, inclusief bijbehorend hang- en sluitwerk, grepen en accessoires.

We begrijpen hoe belangrijk het is om uw huis goed voor te bereiden op de koude maanden die nog ver weg lijken, maar sneller voor de deur staan dan gedacht. Daarom is het essentieel om nu alvast te investeren in hoogwaardige producten die uw woning beschermen en isoleren tegen de winterse elementen.

Belangrijke details:
  • Actieperiode: De actie is geldig van 15 maart 2024 tot en met 17 juli 2024.
  • Korting op producten: De 5% korting is van toepassing op alle Weru kunststof voordeuren en bijbehorende accessoires, zoals hang- en sluitwerk en grepen.
  • Uitzonderingen: De korting is niet van toepassing op montagekosten of te combineren met andere acties!
  • Voorwaarde: De korting is alleen geldig voor bestellingen die worden geplaatst tijdens de actieperiode. Zorg ervoor dat u profiteert van deze geweldige aanbieding terwijl deze nog geldig is!
Waarom kiezen voor Weru Kunststof Voordeuren?

Weru staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en vakmanschap als het gaat om kunststof voordeuren. Met een focus op duurzaamheid, veiligheid en esthetiek bieden onze deuren niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw huis, maar zorgen ze ook voor optimale isolatie en bescherming.

Klik hier voor meer informatie over de Weru kunststof voordeuren! 

Profiteer nu van onze Voorjaarsactie!

Grijp nu uw kans! Bereid uw huis voor op de winter met Weru kunststof voordeuren.
Neem vandaag nog contact op en profiteer van onze exclusieve aanbieding!