ALGEMEEN

Familiebedrijf VOKU is een dynamische en professionele organisatie met ruim 35 jaar ervaring op haar vakgebied.

Zij levert en monteert onder andere dakramen, dakkapellen, garagedeuren, kunststof deuren en kozijnen, lichtstraten, overkappingen, serres, schuifpuien en vouwwanden. Elk project kan van A tot Z verzorgd worden. Goede garanties en uitstekende service in de ruimste zin des woord daarbij gegarandeerd.

In de showrooms Amstelveen en Mijdrecht zijn alle producten op ware grootte te aanschouwen; in totaal ruim 800 vierkante meters!
 

Diversiteit aan producten

WERU

VOKU is een WERU vakbedrijf.
WERU is al veertig jaar de nummer één in kunststof kozijnen. Een A-kwaliteitsmerk dus. Kozijnen van kunststof heeft vele voordelen, zoals uitstekende isolatie, onderhoudsvrij, optimale beveiliging en duurzaam. Na verloop van tijd bent u uiteindelijk ook voordeliger uit t.o.v. hout, omdat u NOOIT meer hoeft te plamuren, schilderen en beitsen. 
 

SOLARLUX

VOKU levert en monteert aluminium – glazen vouwwanden, terrasoverkappingen en serres van SOLARLUX. Nog zo’n topmerk met louter kwaliteitsproducten. Deze producten maken van buiten binnen en van binnen buiten op geheel verantwoord, esthetisch en bouwkundige wijze.
De profielen zijn van aluminium of hout met prachtig, slanke elementen. Een uniek en uiterst modern systeem. Ook ideaal om een balkon meer bij de living te betrekken.
De verschillende SOLARLUX producten zijn te combineren, bijvoorbeeld een serre of overkapping gecombineerd met de vouwwanden. De flexibele beglazingsoplossingen kunnen met een lichte handbeweging geopend, gesloten of in verschillende kiepstanden gezet worden.
 

Duurzaam en sterk

Dakkapellen zijn nog steeds de snelste en meest voordelige manier om ruimte te creëren in een woning. Tegenwoordig dermate solide, zodat het dak prima een airco unit en/of zonnepanelen kan dragen.
Een VOKU dakkapel wordt volledig gemaakt in onze eigen werkplaats. Uiterst sterk en degelijk, gaan gemakkelijk 50 jaar mee en is daarom absoluut een duurzame investering voor uw woning.
 

Op maat gemaakt

Alles draait bij VOKU om een tevreden klant.
Bijna alle producten worden op maat gemaakt, oftewel ‘custom build’. Beter passend wordt het niet.
VOKU verzorgt naar wens alle montage en verder bijkomende bouwkundige werkzaamheden en ook, indien gewenst de binnen-afwerking.
Offertes – bevestigingen zijn transparant, elk detail gaat in overleg en de klant heeft altijd het laatste woord. Desgewenst regelt VOKU zelfs de vergunning voor u via de betreffende gemeente.
Na de oplevering gaat de service automatisch door. Onze Aftersales Service is levenslang.
 

Vakkundig en betrouwbaar

De bouwkundige ervaring en kennis van het VOKU-team zorgen voor het juist kunnen anticiperen op (onverwachte) uitdagingen met bijvoorbeeld (stalen) balken, wanden of funderingen.

Klanten kunnen gerust zijn op een degelijke en betrouwbare aanpak, maar wel helemaal van deze tijd.

Kom eens kijken in de showrooms, laat u inspireren of ga in gesprek met een verkoper. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden om uw woning te verrijken. En dat op een betrouwbare, professionele manier. 

VOKU: Voor nu en de toekomst 

 

Mail: info@voku.nl

 

VOKU Amstelveen                                                                        
Zetterij 1 – 1185 ZZ Amstelveen | 0297 – 284970 |
di. t/m vr: 10.00 – 17.30 uur / za: 10.00 – 16.00 uur

VOKU Mijdrecht
Communicatieweg 4 – 3641 SE | 0297 – 284970 | 
ma. t/m vr: 10.00 – 17.00 uur / za: 10.00 – 14:00 uur