REPARATIE-EN-ONDERHOUD

Efficiënt regelen van onderhoud, reparatie en garantie!

Laat uw VOKU-aankoop ook na de garantieperiode optimaal presteren met onze onderhouds- en reparatieservice. Meld uw verzoek via info@voku.nl of het onderstaande formulier. Zorg voor een volledige beschrijving voor een snelle afhandeling. Na verzending ontvangt u altijd een bevestiging.

Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, registreert ons team uw gegevens en neemt de planner contact met u op om een geschikte datum voor onderzoek of reparatie af te stemmen. Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan deze service volgens onze geldende tarieven.

Tijdens drukke periodes kan het voorkomen dat onze serviceplanning drie tot vier weken vooruit loopt. wij vragen uw begrip hiervoor.

Voor garantieaanvragen kunt u een e-mail sturen naar info@voku.nl voor een snelle afhandeling. Uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen. Als alternatief kunt u het onderstaande garantie-serviceformulier invullen, waarbij u ook foto’s kunt uploaden van het probleem. Ook via deze weg wordt uw aanvraag nauwgezet opgevolgd.