RENOVATIE WERU KUNSTSTOF KOZIJNEN EN PALLAZZO TERRASOVERKAPPING IN MIJDRECHT

In de loop der jaren is deze markante woning in Mijdrecht door Voku voorzien van Weru kunststof kozijnen en een Pallazzo terrasoverkapping.

Terrasoverkapping
Deze Pallazzo type 4 XXL terrasoverkapping is geplaatst op een heerlijke plek tussen 2 muren in. De goot is verzwaard om doorhangen te voorkomen en de hemelwaterafvoer wordt afgevoerd via één kolom. De kolommen zijn bevestigd in de bestaande cementvloer. In de dak liggers zijn 10 led spots bevestigd elektrisch bediend.

Zonwering & terrasverwarmer
Op de terrasoverkapping is een elektrische Verano zonwering bevestigd. De bevestigde terrasverwarmer maakt deze overkapping compleet en behaaglijk.

Weru kunststof kozijnen
Alle geleverde en gemonteerde kozijnen zijn voorzien van Weru kunststof kozijnen in de kleur crème generfd. De kozijnen zijn voorzien volgens het politiekeurmerk.

Voordeur
De Weru kunststof voordeur type Avida Ecco is uitgevoerd volgens Politiekeurmerk en ornamentsglas “Glaskunst” gezandstraald met heldere rand. De voordeur is voorzien van het Twinlock systeem, de opvolger van de ketting en Autolock zodat de deur automatisch in het slot valt.

Splendid Pliss gordijnen
De Weru kozijnen aan de voorzijde zijn voorzien  van decoratieve Speedy pliss gordijnen. Deze gordijnen zijn aan de binnenkant zodanig bevestigd dat er geen gaten geboord hoeven te worden in de kunststof kozijnen.