HOEKWONING DOOR VOKU VOORZIEN VAN WERU KUNSTSTOF KOZIJNEN EN DAKKAPEL IN HOOFDDORP

Door de deskundige medewerkers van Voku is deze hoekwoning in Hoofddorp volledig gerenoveerd en voorzien van Weru kunststof kozijnen en een dakkapel

Weru kunststof kozijnen
Alle kozijnen aan de voor- en achtergevel zijn voorzien van Weru kunststof kozijnen in de kleur groen generfd waarvan de draaidelen in de kleur crème generfd zijn uitgevoerd. De kozijnen zijn voorzien volgens het politiekeurmerk en de draaidelen hebben een meervoudige kierventilatie.  Waar gewenst zijn vensterbanken geleverd en bevestigd.

Dakkapel met geïntegreerde rolluiken
Aan de achterzijde is een dakkapel van 1.88m breed geplaatst en voorzien van Weru kunststof kozijnen met geïntegreerde elektrische rolluiken. De rolluiken hebben de kleur aluminium zilver en zijn bedienbaar door middel van een Somfy afstandsbediening. Nadat de bestaande tussenwand is opgetrokken naar het plafond van de dakkapel en er knieschotten met schuifdeuren zijn geplaats, is de dakkapel aan de binnenzijde volledig afgewerkt.

Openslaande deuren
De achtergevel is voorzien van openslaande deuren met aan beide zijkanten een zijlicht van glas.

Glas met lamellen
Het badkamerraam is voorzien van lamellen tussen het glas.

Screen
Het kozijn aan de voorgevel 1e etage is voorzien van een elektrische Verano Ritzscreen. Deze is te bedienen door middel van een Somfy afstandsbediening.