Serre

Extra woonruimte van topkwaliteit!

Met een Solarlux serre creëert u een unieke en extra leefruimte. Dankzij de glaselementen en optimale warmte-isolatie van onze serres kunt u de seizoenen van dichtbij beleven in alle comfort.

De verschillende mogelijkheden in serre aanbouwen van Solarlux bieden een grote variëteit aan glazen onderconstructies, zoals een glazen vouwwand of een groot schuifraam, die aan de meest uiteenlopende bouwkundige eisen kunnen worden aangepast. Of het nu gaat om een architectonische nieuwbouw villa of een uitbouw van de bestaande woning, de producten van Solarlux bieden voor elk concept de ideale oplossing.

Met een Solarlux serre maakt u van binnen buiten – voor meer licht en ruimte in de dagelijkse gang van zaken!

Previous slide
Next slide

Alles wat u moet weten over Solarlux Serres

Droomt u van een gezellige, lichte plek in huis? Dan is een Solarlux serre misschien wel precies wat u zoekt. Met een scala aan opties en ontwerpmogelijkheden zorgen wij ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden.

Wat kunt u verwachten:

  • Flexibele openingsopties: Of u nu kiest voor een bepaald daksysteem, u kunt verschillende soorten verticale glaselementen combineren, zoals schuifdeuren, vouwwanden, draaikiepramen en grote schuiframen.

  • Slimme ventilatie: Onze serres zijn uitgerust met verschillende ventilatiemogelijkheden en hoogwaardige zonweringssystemen, zodat u dag en nacht kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

  • Verwarmingsopties: Van open haarden en kachels tot vloerverwarming, er zijn verschillende opties om uw serre warm te houden. 

  • Automatisering: Met ons regelsysteem kunt u ventilatie, zonwering en verlichting eenvoudig regelen. Maar natuurlijk kunt u alles ook handmatig bedienen.

  • Verlichting: Als de avond valt, zorgen slim geplaatste spots voor een gezellige sfeer.

Maatwerkadvies voor uw ideale droomserre

Het investeren in een woonserre is een grote stap die zorgvuldige planning vereist. In een persoonlijk adviesgesprek helpen we u de juiste grootte, vorm, oriëntatie en eigenschappen voor uw serre te bepalen. We zorgen voor stabiliteitsberekeningen en gedetailleerde metingen van uw huis en geven advies over energie-efficiëntie om kosten te besparen. Na het advies ontvangt u een gedetailleerde offerte met alle kosten en extra opties.

De kosten voor een serre zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de inrichting en de grootte. Ons ervaren team begeleidt u door het hele proces. Als u besluit een Solarlux serre aan te schaffen, krijgt u een op maat gemaakte serre die niet alleen mooi is, maar ook voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en energie-efficiëntie.

Als Quality partner van Solarlux is Voku uw specialist in de bouw van serres en tuinkamers, terrasoverkappingen, vouwwanden en lichtstraten.

Wie een heel speciaal accent wil aanbrengen, kan uiteraard ook speciale kleuren in DB, RAL en geanodiseerd kiezen of gaan voor oppervlakteveredeling door speciale lakeffecten. Vrijwel elke wens van de klant kan worden gerealiseerd en natuurlijk zijn er ook coatings voor speciale klimatologische omstandigheden (zoals bijv.  in de buurt van de zee) mogelijk.

Bijna alles is mogelijk en onze eigen opgeleide vertegenwoordigers laten u graag zien wat dat voor uw woning kan betekenen. Middels een persoonlijk gesprek weet u snel genoeg wat mogelijk is t.a.v. uw woonsituatie en conform uw specifieke wensen.

Inspiratie begint in onze showroom. Terrasoverkappingen en tuinkamers, Serres, vouwwanden en lichtstraten opgesteld op de Communicatieweg 4 in Mijdrecht. Maak een afspraak en kom langs en krijg feeling met dit duurzame product.

Ontdek uw droomserre met een persoonlijk adviesgesprek!

Bent u klaar om uw leefruimte uit te breiden met een prachtige Solarlux serre? Stap voor stap naar uw droomserre! Neem contact met ons op en plan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin wij u helpen bij elke stap van het proces!